THE OBJECTIVE
Francisco Villena

Porteu-me carbó

Estimats Reis d’Orient: Hauria d’haver-li fet cas a l’avi Bernat que sempre deia «Votar? Això és per a vosaltres que sou joves». No cal anar amb embuts: porteu-me carbó enguany. He vist clar el joc que es porten i tot i així he votat.

Opinión
Comentarios
Porteu-me carbó

Estimats Reis d’Orient:

Hauria d’haver-li fet cas a l’avi Bernat que sempre deia «Votar? Això és per a vosaltres que sou joves». No cal anar amb embuts: porteu-me carbó enguany. He vist clar el joc que es porten i tot i així he votat.

L’any passat em vau portar un trencaclosques i gairebé el vaig acabar: em va sorprendre veure una expulsada del grup d’ERC de Sabadell per radical rebent un molt bon pagament per tocar les palmes quan i on calia tocar les palmes, un president que va dividir la seva coalició, el seu partit, l’oposició i el seu pais, un grup antisistema dirigit per la Unit 8200, una sionista independentista palmera cridanera i maleducada. I molt més important: farmàcies buides, col·legis sense recursos i hospitals amb cues interminables.

També, a la llunyania, vaig veure un oasi de Pujols, Prenafetas i Millets amb diners per tots i on les àvies no haurien d’atendre els seus néts. No vaig veure miracles marians enlloc però sí un munt d’incompetents pagats per posar-se d’acord que van resultar incapaços de posar-se d’acord.

No demanaré un país nou. Em conformaré amb un walkman i unes Paredes, el mateix que vaig demanar fa trenta anys. No hem avançat gens.

Aquí deixo el meu propòsit d’any nou perquè quedi ben clar: no tornaré a votar per molt que m’ho demanin.

Publicidad
MyTO

Crea tu cuenta en The Objective

Mostrar contraseña
Mostrar contraseña

Recupera tu contraseña

Ingresa el correo electrónico con el que te registraste en The Objective

L M M J V S D